Nieuwe data en functies in 2020

Welke nieuwe data en functionaliteiten mag je verwachten in 2020?

 

Ook in 2020 staan er opnieuw heel wat nieuwe ontwikkelingen op het programma om onze EO-viewer en web services voor beeldverwerking nog te verbeteren. We geven u graag een overzicht van de nieuwe data sets, functies en services die u de komende maanden kan verwachten.

 • SENTINEL-1
  Coherentie tijdreeksen. Deze zijn nuttig om plotselinge veranderingen in landbedekking te detecteren (bijv. Door overstromingen of na het oogsten).
  Verzakkingen tijdreeksen. We kunnen RADAR-gegevens gebruiken om bodemdaling te meten en op te stijgen tot slechts enkele mm / jaar
   
 • SENTINEL-2
  Toegang tot Sentinel-2 beelden van Europa. We zullen beeldmateriaal en afgeleide producten aanbieden van alle landen die deel uitmaken van het EER39-gebied.
  Introductie van een nieuwe processorversie, met verbeterde atmosferische correctie boven land en water, in cloud geoptimaliseerd GEOTIFF-formaat.
   
 • SENTINEL-5P
  Toegang tot nieuwe wereldwijde NO2- en CO-concentratiekaarten en tijdreeksen (verwacht in het tweede kwartaal van 2020)
   

 

 • Technische verbeteringen
  Lancering van een nieuwe catalogus
  Implementatie van een nieuw authenticatiesysteem
   
 • Gebruikerservaring
  Meerdere voorbeelden van notebooks om hun functionaliteiten duidelijk te demonstreren
  Verbeterde en uitgebreide documentatie om u snel en eenvoudig op weg te helpen

 

We organiseren dit jaar ook graag een aantal Terrascope roadshows. Blijf op de hoogte via onze website of abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe datums en locaties.

Tijdens de roadshow ontvangt u meer informatie over onze producten en diensten, volgt u een hands-on demonstratie en ontmoet u één van onze experts om te zien hoe Terrascope uw project kan ondersteunen.

blijf op de hoogte!
abonneer op onze nieuwsbrief
nieuwe perspectieven

Blijf op de hoogte!