Ontdek de Virtual Machines

Ontdek de Virtual Machines

Dankzij Copernicus, het Europees aardobservatieprogramma, hebben we toegang tot een enorme hoeveelheid aardobservatiedata. Met de Terrascope Virtual Machines willen we de toegang alsook het gebruik van deze data ondersteunen.

Met een extra desktop op uw computer, die draait op een server in het datacenter, kan u eenvoudiger en sneller de juiste satellietbeelden zoeken alsook verwerken. Zo kan u niet alleen tijd besparen (u moet de data zelf niet downloaden), maar ook besparen op investeringen die nodig zijn voor extra opslag. In plaats daarvan krijgt u meer tijd en middelen voor de analyse van de gegevens om objectieve informatie te extraheren.

Terrascope’s Virtual Machine biedt data aan in bruikbare formaten, zoals GEOTIFF, installeert software die nodig is om de data te verwerken alsook verwerkte producten op basis van satellietbeelden.

Meer informatie over de beelden, software, data privacy, helpdesk of hoe u een Virtual Machine kan aanvragen kan u vinden in onze laatste blog ‘Stop downloading data! Use a Virtual Machine instead!’.

blijf op de hoogte!
abonneer op onze nieuwsbrief
nieuwe perspectieven

Blijf op de hoogte!